Srácok! Gyertek hozzánk focizni!

Lányok és fiúk, kicsik és nagyok, jobb és ballábasok, szőkék, barnák, feketék és vörösek, sok szeretettel várunk benneteket az egyesületünk edzésein. Látogassatok el korosztályos edzéseink valamelyikére és legyetek tagjai egy összetartó kis közösségnek. Elsajátíthatjátok a világ egyik legnépszerűbb sportágának alapjait és lehet, hogy megtaláljátok magatokban a következő Messit vagy Ronaldót. De ha nem, akkor is letehetitek az egészséges életmód alapjait, beépülhet a rendszeres testedzés az életetekbe.

Kérjétek meg anyut és aput, hogy hazzanak el benneteket és így együtt fogtok majd örülni a megszerzett élményeknek.

Mindenkit várunk szeretettel, érdeklődni lehet itt a oldalon megadott telefonszámokkon vagy messengeren, esetleg e-mailen. nem csak Kunszentmiklósiak jelentkezhetnek, bárhol laksz is, ha vállalod, hogy részt veszel az edzések jelentős részén és pár hétvégén eljössz velünk játszani néhány mérkőzést, akkor ne hezitálj és jelentkezz most igazolt labdarúgónak!


FERENCVÁROS - MIKLÓSI GYFE


A XXVI. Szentmiklósi Napok keretein belül városunkba érkezik a patinás fővárosi labdarúgó csapat, a Ferencvárosi Torna Club Öregfiúk csapata, hogy összemérje erejét városunk büszkeségeivel, a Miklósi GYFE kiválóságaival.


A mérkőzés 2021.09.12.-én vasárnap délután 15.00 órakor kezdődik a Dobos József Sporttelep és Szabadidőközpont (Epreskert) pályáján.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel vár a Miklósi Gyermek Foci Egyesület!

A 2021/2022 szezonban már U16-os csapata is van az MGYFE-nek!


Nagyszerű hír, hogy ősszel megkezdi munkáját az U16-os keret is a fiatalabb korosztályok mellett. A csapat a Bács-Kiskun megyei bajnokság U16-Észak csoportjában szerepel, ahol 11 hasonló korosztályos ellenféllel méri össza erejét. A csapat edzője Beszedics Tibor, aki a folyamatosségot biztosítja a srácok számára, ugyanis a játékosok zömének a korábbi években is edzője volt.

Sok sikert és eredményes szezont kívánunk! 

Felnőtt labdarúgó csapatunk a 2021/2022 szezont rendhagyó módon a Bács-Kiskun Megyei III. osztály Északi csoportjában kezdte meg.

Ezért a korábbi évekkel ellentétben a 16 csapatos bajnokságban 30 mérközés vár a srácokra, ráadásul ismeretlen terepen, mivel az ellenfelekkel javarészt még nem talákoztak.

Sok sikert és eredményes szezont kívánunk!

ELMARAD A TAVASZI BOZSIK PROGRAM!


Március 21.-én kezdődött volna a várva várt tavaszi Bozsik Program. A gyerekek nagyon szeretik ezeket a rendezvényeket, így mindenki nehéz szívvel vette tudomásul, hogy a tavaszi időpontokat a szövetség törölte.

Bízunk benne, hogy legkésőbb ősszel már folytatódhat a program, mert mindamellett, hogy remek erőfelmérő minden korosztály számára, még nagyszerű szórakozást is jelent a srácoknak. A közösségben eltöltött idő - kiváltképp napjainkban -, semmivel nem pótolható.  A vendéglátó solti egyesület pedig mindig készül valami kis meglepetéssel. A pandémia előtt még zsíroskenyér parti is volt a fárasztó mérközések után. Reméljük, hogy hamarosan ilyen és ehhez hasonló képekkel tudunk szolgálni.

Tisztelt Sportbarátok!


Közeledik az idő, amikor rendelkezhetsz az adód 1%-nak felajánlásáról.

Kérünk szépen, ha teheted és érdemesnek találsz bennünket a támogatásra, akkor akár online, akár papír alapon, önállóan vagy a munkáltatóddal konzultálva, esetleg a mi segítségünkkel, jelöld meg a Miklósi Gyermek Foci Egyesületet az adóbevallásodban és ajánld fel a srácainknak az 1%-ot.
Nagyon megérdemelnek minden támogatást, hétre-hétre rengeteg edzésmunkát végeznek, és ahhoz, hogy a megfelelő körülmények biztosítva legyenek, minden forintra szükség van.

Előre is köszönjük és minden felajánlásért nagyon hálásak vagyunk!
MGYFE Elnöksége

(amennyiben a papírok kitöltésében vagy bármi egyéb dologban segítségre van szükség, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, telefonon, e-mailben vagy messengeren)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.